Cota zilei la Baumbet – 31.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce va da start etapei cu numarul 4 din Ligue 1, selectand partida dintre Lyon si Nice, meci ce va incepe la ora 21:45 si se va disputa pe Parc Olympique Lyonnais, din Lyon.

Lyon vine dupa o victorie obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Strasbourg, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-0. Echipa a fost invinsa in etapa cu numarul 2 a actualului sezon, de catre cei de la Reims, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-0. In prima etapa, echipa a reusit sa se impuna in fata celor de la Amiens, pe teren propriu, scor 2-0. Lyon pleaca favorita si la castigarea partidei de astazi.

Nice nu are deloc un start bun de sezon, venind dupa o infrangere dureroasa in ultima partida disputata, in fata celor de la Dijon, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-4. In etapa cu numarul 2 echipa a remizat in deplasare, in fata celor de la Caen, scor 1-1. In prima etapa din Ligue 1, echipa a fost invinsa de o nou-promovata, Reims, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-1.

Pronostic: 1 @ 1.40
Fara doar si poate, dupa startul dezastruos al celor de la Nice, ma astept ca Lyon sa nu aiba probleme astazi in a obtine victoria mult asteptata. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]