Cota zilei din fotbal – 19.01.2019

Continuam si ziua de Sambata cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 20 a campionatului din Italia, Serie A, selectand intalnirea dintre Inter si Sassuolo, meci ce va incepe la ora 21:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Inter vine dupa 3 victorii consecutive obtinute in ultimele 3 partide disputate, una in Cupa Italiei, cu cei de la Benevento, echipa facand spectacol si impunandu-se cu scorul de 6-2, una cu cei de la Empoli, in campionat, in deplasare, scor 0-1, si una cu cei de la Napoli, pe teren propriu, scor 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Juventus, in urma cu 7 partide, intr-un meci de campionat, disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-0.

Sassuolo vine dupa 3 infrangeri consecutive suferite in ultimele 3 partide disputate, doua dintre ele in campionat, una cu cei de la Atalanta, pe teren propriu, scor 2-6, si una cu cei de la AS Roma, in deplasare, scor 3-1, si una in Cupa Italiei, cu cei de la Napoli, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-0. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Frosinone, intr-un meci de campionat, in deplasare, scor 0-2.

Pronostic: 1 @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]