Probabil majoritatea dintre voi stiti ca la unele agentii de pariuri online se pot face depuneri si retrageri fara a fi nevoie de card. In cele ce urmeaza va voi explica cum se procedeaza pentru a depune / retrage direct in agentiile Fortuna, probabil cea mai populara casa de pariuri din Romania care activeaza si online si offline.

Cum depun bani direct in agentiile Fortuna?

  1. In primul rand iti trebuie in cont deschis pe platforma online a agentiei de pariuri. Daca nu ai deja, poti deschide unul accesand acest link, urmand sa ai primul pariu fara risc. Ce inseamna asta? Daca pierzi primul bilet, primesti banii inapoi, maximum 300 RON.
  2. Mergi la o agentie stradala Fortuna.
  3. Inmanezi suma pe care vrei sa o depui in contul online persoanei de la casierie. Va trebui doar sa ii comunici username-ul si sa ai un act de identitate la tine.

Cum retrag bani direct in agentiile Fortuna?

  1. Te loghezi in contul online de pe site si accesezi Casierie -> Retragere.
  2. Introduci suma pe care vrei sa o retragi.
  3. La optiunea Toate Agentiile (vezi foto mai jos) este o lista cu toate sucursalele Fortuna din tara. O alegi pe cea de la care vrei sa ridici banii, dupa care primesti un cod pe email.
  4. Mergi la agentia respectiva cu codul primit pe email, plus un act de identitate si vei ridica banii intr-un minut de acolo.

Cum depui si retragi la Fortuna direct in agentie

[quote font=”arial” font_size=”15″ color=”#000000″ bgcolor=”#eded8b” bcolor=”#727272″]

Joaca online la Fortuna si ai 300 RON pariu fara risc. Adica plasezi primul bilet si daca este pierzator primesti suma pariata inapoi. Plus de asta, daca ai castigat, nu esti nevoit sa rulezi banii in niciun fel. DETALII

[/quote]