Depui 50 RON la casino, primesti inca 400 RON la pariuri - FARA RULAJ necesar

Kindred Group, compania din spatele Unibet, deschide astazi, 12 Februarie, un nou proiect dedicat 100% romanilor de aceasta data. Mai exact, Vlad Cazino este o platforma noua de cazino, care il are in centrul atentiei pe vampirul Vlad, personaj reprezentativ al Romaniei peste tot in lume. Echipa pariuribune.ro, in parteneriat cu vladcazino.ro ofera premii si primilor jucatori inscrisi, dupa cum precizam si in titlu.

Astfel, toti jucatorii care se inscriu folosind linkul nostru de inregistrare si care depun cel putin 50 RON, au sansa sa castige 400 RON la pariuri din partea echipei noastre, fara rulaj necesar. Exista un premiu de 400 RON pentru fiecare 10 jucatori calificati (inscriere + depunere minima de 50 RON).

Mai jos va explicam pas cu pas cum va inscrieti si cum participati la aceasta campanie, urmand ca miercuri, 28 Februarie, la ora 20:00, sa facem tragerea la sorti (video) si sa desemnam castigatorii care vor primi 400 RON la pariuri din partea noastra, fara rulaj necesar, dupa cum spuneam.

De asemenea, pana cand oferim noi fiecare premiu de 400 RON, vladcazino.ro va ofera imediat dupa depunere 50 de rotiri gratuite, plus un bonus de 150%.

Ce trebuie sa fac?

  1. Deschide cont la vladcazino.ro aici si depune minimum 50 RON.
  2. Completeaza username-ul mai jos pentru a putea castiga 400 RON la pariuri pe 28 Februarie.

Alte precizari:

  • jucatorii care depun minimum 100 RON vor beneficia de doua sanse de a castiga unul din premiile oferite de noi la sfarsitul lunii.
  • nu se accepta conturi multiple, iar operatorii pot depista usor acest lucru.
  • daca nu completati username-ul mai jos, nu veti putea obtine cei 400 RON la pariuri.
  • la sfarsitul lunii oferim cate 400 RON fiecarui castigator, acesta urmand sa primeasca banii la pariuri la una din agentiile noastre partenere.
[button width=”full” color=”blue2″ link=”/vladcazino” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Inregistreaza-te[/button]

Completeaza mai jos pentru a putea fi inscris:

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.