In fiecare zi de la Australian Open puteti beneficia de COTA 10 marita pentru orice pariu doriti, singura conditie fiind aceea ca pariul sa aiba cota minima 1.20 in oferta agentiei. Practic va inscrieti, alegeti pariul, iar daca este castigator primiti castigurile calculate la cota 10 in loc de cota normala. Partea buna este ca veti castiga si daca pariul este pierdut, deoarece primiti sub forma de bonus dublul mizei pariate inapoi.

Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in faza sferturilor de finala de la Australian Open, romanca fiind usor favorita la toate casele de pariuri. Mai exact, in acest moment cota pentru victoria Simonei este undeva in jur de 1.83. Speram ca numarul 1 mondial sa isi respecte statutul de favorita, desi meciul nu va fi usor, Pliskova fiind in top 6 si, de asemenea, fosta numar 1 WTA in 2017.

Partea buna este ca Halep a castigat sase din cele sapte meciuri directe, inclusiv pe cele doua disputate anul trecut pe zgura si pe hard. Mai mult decat atat, in sapte meciuri directe, Pliskova nu a castigat decat trei seturi in fata Simonei.

Daca vreti sa incercati pariul pe victoria lui Halep aici, NetBet va ofera COTA 10.00 marita in loc de 1.83, singura conditie fiind aceea de a folosi linkul si codul promotiei, dupa cum va explicam mai jos. Mult succes si HAI SIMONA!!!

Meciul este programat in noaptea de marti spre miercuri, asa ca indicat ar fi sa plasati pariul in cursul zilei de marti.

Pronostic Halep – Pliskova: Victorie Halep (cota 1.83 in oferta – primiti cota 10.00 marita)

Cum primiti cota 10.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la NetBet aici, folosind codul promotional TENIS.
  2. Pariaza minimum 40 RON pe „Victorie Halep” in acest meci.
  3. Vor exista urmatoarele doua situatii:
    – pariul este castigator si primiti 400 RON in cont.
    – pariul este pierdut si vi se returneaza dublul mizei inapoi in cont sub forma de bonus.

Doar 40 RON sunt multiplicati la cota 10.00, restul sumei pariate urmand sa aiba cota normala din oferta.

[button width=”full” color=”red” link=”/cota10tenis-AO” size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]

Halep - Pliskova: COTA 10 marita pentru victoria Simonei