ISRAEL - ROMANIA: pariuri, super cote si 550 RON cadou sa pariezi ce vrei

Romania isi incearca fortele in aceasta pauza competitionala cu Israel si Suedia, iar sambata seara de la ora 20:00 are loc primul meci, cel de pe Netanya Stadium contra Israelului. Cotele oferite de casele de pariuri sunt foarte echilibrate si e greu de spus cine are prima sansa la pariuri.

In acest articol va vom prezenta cotele marite oferite de casele de pariuri pentru duelul Israel – Romania, dar va prezentam si doua pariuri fara risc pe care le puteti juca pe acest meci in valoare totala de 550 RON.


FORTUNA: COTA 10.00 marita pentru gol marcat de Romania

Romania nu a aratat deloc rau sub comanda lui Cosmin Contra, exceptie facand esecul din amicalul cu Olanda, scor 0-3 in Noiembrie 2017. Sambata aceasta putem incepe anul 2018 cu dreptul, iar cota 10.00 pentru minimum un gol marcat de tricolori este de neratat cu siguranta.

  1. Deschide cont la FORTUNA aici (obligatoriu de pe acest link pentru a primi cota 10).
  2. Pariaza 50 RON pe „Romania marcheaza in meci” la cota afisata in oferta. Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

*Doar 50 RON din miza se multiplica la cota 10.00 pentru acest pariu.

[button width=”full” color=”yellow” link=”/golromania-cota10″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]

NETBET : COTA 10.00 pentru orice pariu

NetBet ofera cota 10.00 pentru orice pariu doriti la meciul dintre Israel si Romania. Astfel, puteti plasa 2 la Betfair sau Sportingbet (vezi mai jos), iar la NetBet sa puneti 1X la o super cota de 10 marita. Se accepta 50 RON pentru acest pariu.

  1. Deschide cont la NETBET aici (obligatoriu de pe acest link pentru a primi cota 10), folosind si codul COTA10.
  2. Pariaza 50 RON pe ORICE PARIU DORESTI la cota afisata in oferta. Daca te-ai inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

*Doar 50 RON din miza se multiplica la cota 10.00 pentru acest pariu.

[button width=”full” color=”red” link=”/cota10-israelromania” size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]

BETFAIR: COTA 30.00 marita pentru victoria Romaniei

Betfair a dus ”cotele marite” la un alt nivel, iar jucatorii noi care se inscriu urmand pasii de mai jos beneficiaza de cota 30.00 marita pentru victoria Romaniei. Astfel, un eventual succes al tricolorilor sambata seara va poate aduce 150 RON cu o miza de doar 5 RON.

  1. Deschide cont la BETFAIR aici, folosind codul promotional ZFBNBR.
  2. Pariaza 5 RON pe „Victorie Romania” la cota afisata in oferta. Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

*Doar 5 RON din miza se multiplica la cota 30.00 pentru acest pariu.
*Castigul trebuie apoi pariat o singura data pe cota minima 1.20, fara alt rulaj necesar.

[button width=”full” color=”orange” link=”/betfaircotamarita1″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 30[/button]

SPORTINGBET: COTA 15.00 marita pentru victoria Romaniei

Inca o cota marita pentru victoria Romaniei este pusa la dispozitie de Sportingbet. Agentia ofera cota 15.00 pentru 2 solist in aceasta partida, iar banii castigati trebuie apoi pariati o singura data pe ce cota doriti, fara a fi nevoie de vreun alt rulaj.

  1. Deschide cont la SPORTINGBET aici (obligatoriu de pe acest link pentru a primi cota 15.00.
  2. Pariaza 10 RON pe „Victorie Romania” la cota afisata in oferta. Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

*Doar 10 RON din miza se multiplica la cota 15.00 pentru acest pariu.

[button width=”full” color=”blue” link=”/romania-cota15″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 15[/button]

550 RON sa pariezi ce vrei fara risc la ISRAEL – ROMANIA

Dupa cum spuneam, avem si doua pariuri fara risc pe care le puteti incerca la meciul dintre Israel si Romania. Bineinteles, puteti si numai unul singur, de orice suma doriti (maxim 550 RON). Unibet si Fortuna sunt cele doua agentii de pariuri care ofera pariurile fara risc, iar mai jos vi le prezentam pe amandoua.

  • UNIBET – 250 RON sa pariezi ce vrei – CLICK AICI
  • FORTUNA – 300 RON sa pariezi ce vrei – CLICK AICI

Va inregistrati la una sau la ambele agentii de pe linkurile de mai sus (pentru a beneficia de pariurile gratuite). Plasati ce pariu doriti, iar in cazul in care sunt pierdute agentiile va ofera banii inapoi.

ATENTIE: in cazul in care ati castigat, puteti retrage oricand, FARA A FI NEVOIE DE RULAJ.