Jocuri ca la aparate de top si 200 RON fara depunere

In primul rand, trebuie sa va aducem la cunostinta, daca nu stiati deja, ca puteti incasa 200 RON fara depunere, un bonus pentru jocuri ca la aparate pe care puteti incerca sa il rulati. Desi nu este usor (x30), incercarea moarte n-are. Astfel, in cele ce urmeaza va prezentam si gama variata de jocuri pusa la dispozitie de Admiral, casino-ul care ofera jucatoril bani fara depunere, doar pentru inscriere si pentru verificarea contului.

La ora actuala oferta celor de la Admiral contine nu mai putin de 110 jocuri ca la aparate, la dispozitia jucatorilor, incluzand aici si celebrele Book of Ra sau Sizzling Hot. Variantele Deluxe aduc imbunatatiri si sunt de asemenea disponibile. Cei care nu sunt fani ai variantelor Deluxe, pot accesa variantele clasice, fara niciun fel de problema.

Multe dintre jocurile puse la dispozitie dispun de jackpot-uri cu sume astronomice, unele depasind 4 milioane de RON, ceea ce inseamna aproape un milion de euro. Nu toate jocurile au astfel de jackpoturi, dar majoritatea sumelor sunt formate din cel putin sase cifre.

Printre cele mai populare jocuri ca la aparate:

  • Sizzling Hot
  • Book of Ra
  • Plenty Fruit
  • Temple of Secrets
  • Dolphin’s Pearl
  • Simba

Acestea sunt doar cateva din cele 110 jocuri aflate in acest moment in portofoliu. Bineinteles, jocuri noi apar periodic, destul de des chiar, asa ca aveti de unde alege. Precizam ca noi nu incurajam jocul la aparate, iar totul trebuie sa ramana la nivel de hobby si activitate recreationala.

[button width=”full” link=”/admiral” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]200 RON fara depunere – CLICK AICI[/button]