Atractia principala de astazi in UEFA Champions League le pune fata in fata pe Manchester City si pe Liverpool, incepand cu ora 21:45. Partida tur de pe Anfield Road a fost castigata de echipa lui Jurgen Klopp cu scorul de 3-0, dar calificarea se joaca in continuare.

Guardiola a spus ca echipa sa are nevoie de un joc perfect pentru a obtine calificarea si ne asteptam la un meci controlat si dominat de City. Cota pentru minim un gol in meci este de 1.005 in acest moment, insa NetBet ofera jucatorilor noi o super COTA DE 10.00 pentru acest pariu.

Aceasta este recomandarea noastra, insa puteti alege orice pariu doriti din oferta si veti primi cota 10.00 pentru el. Se accepta 50 RON ca miza pentru pariul de cota marita.

Pronostic Manchester City – Liverpool: Peste 0,5 goluri (cota 10.00 marita in loc de cota 1.005)

Minim un gol la Man City - Liverpool? Primesti COTA 10 in loc de 1.005

Cum primiti cota 10.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la NETBET aici, folosind neaparat linkul promotiei. Codul promotional este COTA10.
  2. Pariaza 50 RON pe „Total goluri: Peste 0,5” la cota afisata in oferta meciului Manchester City – Liverpool. Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

Daca te-ai inregistrat de pe linkul de la primul pas, vei primi castigurile calculate la cota 10.00 in cazul in care pariul este verde. De precizat ca doar 50 RON din miza vor fi inmultiti cu cota 10.00, restul mizei urmand sa aiba cota normala din oferta. Astfel, la finalul meciului vei avea 500 RON in cazul in care se marcheaza macar o data in meci.

[button width=”full” color=”red” link=”/citylfc-cota10″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]

Minim un gol la Man City - Liverpool? Primesti COTA 10 in loc de 1.005