Portugalia si Spania se intalnesc in ceea ce reprezinta capul de afis al zilei de 15 Iunie la Cupa Mondiala. Cristiano Ronaldo si colegii sai incep turneul din postura de campioni europeni, insa pornesc cu sansa a doua la casele de pariuri online in aceasta confruntare. Se intalnesc practic ultimele doua campioane europene, iar spectacolul ar trebui sa fie la el acasa, mai ales ca ambele tabere dispun de super jucatori in compartimentul ofensiv.

Unibet ofera COTA 5.00 marita CASH tuturor jucatorilor care se inscriu si plaseaza 30 RON pe pariul Peste 0,5 goluri, astfel ca daca vedem macar un gol meci primiti 150 RON cash, fara a fi nevoie de rulaj pentru a putea efectua o retragere.

Portugalia si Spania sunt favoritele principale in Grupa B, grupa din care mai fac parte Maroc si Iran, practic victime sigure in conditiile actuale. Precizam ca in 11 confruntari directe de-a lungul istoriei, cele doua tari din Peninsula Iberica au terminat o singura data fara gol, in rest de cele mai multe ori oferindu-ne spectacole cu adevarat.

Cum obtin COTA 5.00 marita pentru pariul Peste 0,5 goluri in loc de cota 1.10?

  1. Inregistreaza-te la Unibet pe linkul promotiei aici.
  2. Plaseaza 30 RON pe pariul Peste 0,5 goluri la meciul dintre Portugalia si Spania, programat vineri, 15 Iunie 2018, la ora 21:00.
  3. Daca pariul este castigator primesti 150 RON CASH, fara cerinte de rulaj pentru a efectua o retragere.
[button width=”full” color=”green” link=”/cm-cotamarita1″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza pe COTA 5[/button]

Minim un gol la Portugalia - Spania? Primesti cota 5 CASH (fara rulaj necesar)