Minim un gol la PSG - Real Madrid astazi? Sportingbet ofera COTA 10 marita

PSG – Real Madrid: pariuri in Champions League

Atractia principala din optimile de finala ale UEFA Champions League le pune fata in fata pe Paris Saint Germain si Real Madrid. Mansa retur este programata diseara de la ora 21:45, iar calificarea se joaca in continuare, desi Realul are un avantaj bun, dupa 3-1 acasa.

Speram sa vedem din nou un meci pe cinste, spectaculos, intre doua din cele mai puternice formatii din lume la ora actuala, fara doar si poate. Ofensiva este punctul forte si de-o parte si de cealalta, iar, ca o parere personala, este aproape imposibil sa vedem un 0-0 aici.

Astfel, va anuntam ca Sportingbet ofera COTA 10.00 marita tuturor jucatorilor care vor sa parieze Peste 0,5 goluri in meci, in loc de cota normala. Trebuie doar sa urmati cei doi pasi simpli prezentati de noi mai jos.

CUM OBTIN COTA 10.00 (SPORTINGBET)

  1. Inregistreaza-te la SPORTINGBET folosind linkul promotional (obligatoriu pentru a primi cota 10.00)
  2. Pariaza cel putin 10 RON pe ”Total goluri: Peste 0,5”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas. Astfel, daca se marcheaza cel putin o data diseara in PSG – Real Madrid, veti primi 100 RON.

Daca pariul este castigator, primiti 100 RON sub forma de freebet. Aceasta suma va trebui pariata o singura data pe ce cota doriti, urmand ca apoi sa nu mai fie nevoie de alt rulaj suplimentar pentru a putea retrage profitul.

Minim un gol la PSG - Real Madrid astazi? Sportingbet ofera COTA 10 marita