O invinge Spania pe Iran? Cota 5.00 marita CASH pentru victoria spaniolilor

Spania nu a aratat deloc rau in prima etapa, desi nu a reusit sa scoata decat un egal, 3-3 in fata Portugaliei, o alta candidata la fazele finale ale Cupei Mondiale. Acum exista o singura solutie pentru spanioli si anume victoria, in fata unei selectionate net inferioare din toate punctele de vedere, Iran.

In ofertele caselor de pariuri ibericii sunt mari favoriti, fireste, insa cota de 1.19 pentru victorie nu este cea mai atractiva. Va anuntam pe aceasta cale ca Unibet ofera cota 5.00 marita CASH pentru victoria Spaniei in fata Iranului, iar eventualul castig nu va trebui rulat pentru a putea fi retras, castigurile fiind acordate cash, nu bonus.

Va explicam in cele ce urmeaza pas cu pas cum beneficiati de cota marita 5.00 in loc de cota 1.19 pentru victoria Spaniei in aceasta seara.

Cum obtin COTA 5.00 marita pentru pariul VICTORIE SPANIA in loc de cota 1.19?

  1. Inregistreaza-te la Unibet pe linkul promotiei aici.
  2. Plaseaza 30 RON pe pariul VICTORIE Spania (2) la meciul dintre Iran si Spania, programat miercuri, 20 Iunie 2018, la ora 21:00.
  3. Daca pariul este castigator primesti 150 RON CASH, fara cerinte de rulaj pentru a efectua o retragere.
[button width=”full” color=”green” link=”/cm-cotamarita2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza pe COTA 5[/button]

O invinge Spania pe Iran? Cota 5.00 marita CASH pentru victoria spaniolilor