Pariul zilei la BetArena 02.07.2018

Tenisul revine in prim-plan de astazi, unde vor incepe partidele de la turneul Wimbledon, turneul cel mai mare de pe iarba. Pentru astazi am ales la pariul zilei o partida din circuitul WTA.

Irina Begu ocupa pozitia 36 WTA. Vine dupa doua infrangeri consecutive, in ultimele doua partide disputate, contra lui Garcia, la Roland Garros, si cealalta contra lui Giorgi, la Eastbourne, fiind prima partida disputata pe iarba in acest sezon. Ultima victorie a lui Begu a venit la Roland Garros, in fata lui Zhang, scor 0-2. Anul trecut a acumulat 4 victorii in 7 partide disputate pe iarba.

Swan ocupa pozitia 204 WTA. Vine dupa trei infrangeri consecutive in ultimele trei partide disputate, contra lui Collins, scor 2-1, Kumkhum, scor 2-1 si contra lui Barthel, scor 2-0. Ultima victorie pe iarba a venit in fata lui Badosa, o spaniola, unde s-a impus greu, cu 2-1. Anul acesta a disputat 8 partide pe iarba, castigand doar 3.

Pronostic: 1 solist @ 1.50
Mergem astazi pe mana romancei Irina Begu, care, desi iarba nu este suprafata ei preferata, pleaca cu prima sansa in aceasta partida, avand si un plus mai mare de experienta, care cu siguranta o va ajuta sa castige aceasta partida. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]