Pariul zilei la BetArena – 02.08.2018

Continuam si a doua zi din luna august cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, selectand o partida din sferturile de finala ale calificarilor pentru Europa League, deoarece aceasta competitie este in prim-planul oricarui parior astazi. Partida selectata este cea dintre Sarajevo si Atalanta, un meci destul de incalcit, datorita rezultatului din tur.

Sarajevo vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata in campionat, pe teren propriu, in fata celor de la Mladost DK, formatia impunandu-se cu 4-0. Au remizat in partida tur, reusind un rezultat destul de bun, 2-2 in Italia, avand sanse ridicate la calificarea mai departe, insa are un adversar mare in fata. Ultima infrangere a echipei a venit in deplasare, in fata lui Radnik, scor 2-1.

Atalanta vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, intr-un meci amical disputat pe teren propriu in compania celor de la Virtus Bergamo, formatia reusind sa se impuna cu 3-0. Au reusit sa faca spectacol in partidele amicale disputate in aceasta vara, mai putin in cea cu Cagliari, unde s-au vazut invinsi, cu 1-0.

Pronostic: GG @ 2.00
Dupa cum au aratat formatiile in ultimele partide, parerea mea este ca merge jucat un GG frumos la aceasta partida, deoarece lui Atalanta nu-i va fi asa usor sa se califice dupa rezultatul din tur. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]