Pariul zilei la BetArena – 03.07.2018

Pariul zilei la BetArena vine astazi de la Wimbledon, unde ne vom baza pe o partida din circuitul ATP, cea dintre Cecchinato si De Minaur, unde ma astept la o partida deschisa.

Cecchinato ocupa pozitia 29 ATP si vine dupa o infrangere in fata lui Lacko, la turneul de la Eastbourne, scor 2-0. Italianul a disputat 3 partide pe iarba in acest an, acumuland doua victorii si o infrangere, reusind sa-i invinga pe Istomin si Millman, cu 2-1. Ceea ce ramane in mintea noastra este semifinala din acest an de la Roland Garros, unde s-a facut remarcat.

De Minaur ocupa pozitia 80 ATP si vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, contra lui Kukushkin, tot la turneul de la Eastbourne, scor 2-0. Australianul a disputat 13 partide pe iarba in acest sezon, reusind sa castige turneul de la Nottingham, avand bilant pe iarba 11-2, traversand o perioada buna.

Pronostic: Peste 3,5 seturi @ 1.56
Avem fata in fata doi jucatori bine clasati in clasamentul mondial, ambii avand potential, de aceea ma astept sa vad minim 4 seturi in aceasta partida. Mult succes!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]