Pariul zilei la BetArena – 04.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, selectand o partida din campionatul Elvetiei, unde se va disputa etapa cu numarul 3. Partida selectata este cea dintre Luzern si Lugano, un meci destul de interesant, ce va incepe la ora 20:00.

Luzern nu a inceput bine campionatu, fiind invinsa in prima etapa de catre cei de la Xamax, o echipa nou-promovata, cu scorul de 0-2, urmand ca in cea de a doua etapa sa fie din nou invinsi, de aceasta data de cei de la Thun, cu scorul de 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Winterthur, in prima partida amicala disputata in pauza competitionala, echipa impunandu-se cu scorul de 3-1.

Lugano a inceput bine campionatul, cu o victorie in prima etapa, in fata celor de la Sion, o adversara ce era vazuta favorita la castigarea partidei, echipa impunandu-se cu 1-2, meciul fiind disputat in deplasare. In cea de a doua etapa a urmat o infrangere, in fata unei favorite la castigarea campionatului, Young Boys, pierzand pe teren propriu, cu 0-2.

Pronostic: GG @ 1.70
Meciurile din Elvetia sunt mai mereu interesante, asta din prisma golurilor inscrise de formatii. Mergem astazi pe minim un gol marcat de ambele echipe. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]