Pariul zilei la BetArena – 06.07.2018

Continuam si astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, unde am gasit un eveniment ce contine o cota foarte interesanta, tot din tenis. Partida aleasa este cea dintre Novak si Raonic.

Novak ocupa pozitia 171 ATP si vine dupa 5 victorii consecutive obtinute la acest turneu, in fata lui Gerasimov, Young, Bachinger si Polansky, reusind sa nu piarda set in aceste confruntari, urmand partida disputata in urma cu doua zile, in fata lui Pouille, reusind sa se impuna in decisiv, cu 2-3. Ultima infrangere a venit in fata lui Kolar, pe zgura, scor 2-0.

Raonic ocupa pozitia 32 ATP si vine dupa doua victorii consecutive obtinute la acest turneu, prima dintre ele in fata lui Broady, impunandu-se fara emotii, cu 3-0, urmand partida disputata in urma cu doua zile, in fata lui Millman, scor 0-3. Ultima infrangere a canadianului a venit la turneul de la Londra, neprezentandu-se in fata lui Lopez.

Pronostic: 0-3 @ 1.75
La fel ca si pariul zilei, acest eveniment are o cota mai mare, cota in care merita sa investim cativa banuti, insa nu uitati, pariati responsabil! Mult succes!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]