Pariul zilei la BetArena – 07.07.2018

Continuam si astazi cu pariul zilei din tenis de la casa de pariuri BetArena, unde am gasit un pronostic foarte interesant la un meci din oferta casei.

Gulbis ocupa pozitia 138 ATP si vine dupa 5 victorii consecutive la Wimbledon in acest an, in fata lui Peliwo, Kolar, Sonego, Clarke si Dzmuhur, ultima dintre ele fiind cea mai dificila, impunandu-se cu 3-2 in fata unui favorit cert. Ultima infrangere a jucatorului a venit in fata lui Giannessi, scor 1-2, la Caltanissetta, in Italia.

Zverev A. ocupa pozitia 3 ATP si vine dupa doua victorii consecutive obtinute la Wimbledon in acest an, una in fata lui Duckworth, terminata fara emotii, cu 3-0, urmand o partida foarte dificila, in fata lui Fritz, germanul impunandu-se cu 3-2. Ultima infrangere a jucatorului a venit in fata lui Coric, la turneul de la Halle, in prima partida disputata.

Pronostic: 0-3 @ 1.93
Dupa ce a avut o partida foarte dificila in meciul precedent, Zverev da astazi peste un adversar mai accesibil, adversar in fata caruia ma astept sa nu aiba probleme. Mult succes!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]