Pariul zilei la BetArena – 07.08.2018

Pariul zilei de astazi de la casa de pariuri BetArena vine tot din UEFA Champions League, acolo unde ne vom baza pe o partida din turul 3 preliminar. Partida selectata este cea dintre FC Astana si Dinamo Zagreb, meci ce se va disputa in Kazakhstan si va incepe cu ora 17:00.

FC Astana vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Aktobe, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-1. In turul precedent al UEFA Champions League, echipa a trecut de cei de la Midtjylland, dupa ce i-au invins pe teren propriu cu 1-0, urmand ca in retur sa remizeze, scor 0-0. Ultima victorie a echipei a venit in campionat, in fata celor de la Atyrau, scor 2-0.

Dinamo Zagreb vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Istra 1961, echipa impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 3-0. In turul precedent al calificarilor pentru UEFA Champions League, echipa a trecut de cei de la Beer Sheva, dupa ce i-au invins in tur, pe teren propriu, cu 5-0, urmand ca in retur echipa sa remizeze in Israel, scor 2-2.

Pronostic: GG @ 2.25
Avem astazi o cota foarte mare pentru a marca ambele formatii, insa eu personal cred ca nu este un pronostic riscant si ar trebui sa profitam de aceasta cota, deoarece Astana va juca pe teren propriu si ii va fi mai usor sa marcheze decat in deplasare, iar Dinamo Zagreb traverseaza o perioada foarte buna. Mult succes!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]