Pariul zilei la BetArena – 08.07.2018

Continuam si astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, unde ne vom baza pe o partida din fotbal, din Belarus, unde Vitebsk va da piept cu Gomel.

Vitebsk ocupa pozitia 4 in clasament, cu 28 de puncte adunate dupa 14 partide disputate, aflandu-se la un punct de locul 3. Echipa a acumulat 8 victorii, 4 remize si doua infrangeri, avand golaveraj 19-9. Echipa vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata lui Gorodeja, ultima clasata, scor 1-1. Ultima victorie a echipei a venit pe teren propriu, in fata lui Isloch Minsk, scor 2-0.

Gomel ocupa pozitia 14 in clasament, cu 10 puncte adunate dupa 14 partide disputate, acumuland doua victorii, 4 remize si 8 infrangeri, avand golaveraj 6-20. Echipa vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata lui Brest, scor 0-6. Ultima victorie a echipei a venit in fata lui FC Minsk, in deplasare, scor 0-2.

Pronostic: NU Marcheaza ambele echipe @ 1.68
Gomel are cel mai slab atac din campionat, reusind sa marcheze 4 goluri in deplasare in acest sezon. Vitebsk tinteste locul 3, de aceea ma astept sa abordeze serios aceasta partida. Mult succes!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]