Pariul zilei la BetArena – 10.07.2018

Continuam si astazi cu pariul zilei la casa de pariuri BetArena, cel de ieri fiind castigator fara nicio emotie. Ne vom baza astazi tot pe tenis, pe circuitul WTA.

Bertens ocupa pozitia 20 WTA si vine dupa 4 victorii consecutive obtinute la Wimbledon in acest an, una in fata lui Stefkova, scor 2-0, una in fata lui Blinkova, scor 2-0, una in fata lui Venus Williams, scor 2-1, si ultima dintre ele in fata lui Pliskova, scor 0-2. Ultima infrangere a olandezei a venit in fata lui Buzarnescu, la Eastbourne, scor 2-1.

Georges ocupa pozitia 13 WTA si vine dupa 4 victorii consecutive la Wimbledon in acest an: doua dintre ele cu scorul de 2-0: cu Puig si Vekic si doua dintre ele cu 2-1: cu Lapko si Strycova. Ultima infrangere a germanei a venit in fata lui Sabalenka, scor 1-2, la Eastbourne.

Pronostic: Peste 20,5 game-uri @ 1.56
Avem parte astazi de o partida foarte stransa la Wimbledon, de aceea cel mai sigur pariu este acela pe over la game-uri, unde am gasit o optiune foarte buna. Mult succes!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]