Pariul zilei la BetArena – 11.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, acolo unde ne vom baza pe o noua partida din etapa cu numarul 1 a campionatul Francez, Ligue 1, meciul selectat fiind cel dintre Montpellier si Dijon, ce va incepe la ora 21:00.

Montpellier vine dupa o victorie in ultima partida disputata, fiind una amicala, reusind sa-i invinga pe cei de la Genoa cu scorul de 2-0. A remizat in fata celor de la Burnley, o formatie din Anglia, scor 0-0, urmand o remiza si in fata celor de la Villarreal, scor 1-1. O alta victorie in amicale a venit in fata celor de la Rodez, scor 0-2. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Clermont, scor 0-4.

Dijon vine dupa doua infrangeri consecutive, una dintre ele in fata celor de la Reims, o formatie nou-promovata, intr-un meci amical, scor 2-1, iar cealalta in fata celor de la Southampton, tot intr-un meci amical, scor 2-0. Au fost invinsi si de cei de la Sochaux la loviturile de departajare, intr-o alta partida amicala, scorul in timpul regulamentar fiind 0-0.

Pronostic: X @ 3.75
Ultima partida directa dintre cele doua formatii s-a disputat pe terenul celor de la Montpellier si s-a terminat cu scorul de 2-2. 4 din ultimele 5 partide s-au terminat la egalitate. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]