Pariul zilei la BetArena – 12.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, acolo unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 5 a campionatului din Danemarca, selectand partida dintre Midtjylland si Horsens, meci in care formatia gazda pleaca cu prima sansa la victorie.

Midtjylland vine dupa doua victorii consecutive, ultima dintre ele in Europa League, in fata celor de la TNS, in deplasare, scor 0-2, avand astfel prima sansa la calificarea mai departe, desi erau favoriti si inaintea partidei tur. In campionat, echipa vine dupa doua victorii consecutive cu acelasi scor, 1-3, in fata celor de la Vejle si Esbjerg. Ultima infrangere a echipei a venit in Champions League, in fata celor de la Astana, scor 2-1, parasind astfel competitia.

Horsens vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Hobro, pe teren propriu, scor 2-2. Echipa a inceput bine campionatul, cu o victorie in fata unei favorite la castigarea campionatului, FC Copenhaga, scor 1-2. A urmat o remiza in etapa cu numarul 2, in fata celor de la Randers, scor 1-1, iar in etapa cu numarul 3 echipa a fost invinsa cu 2-0 de catre cei de la Sonderjyske.

Pronostic: 1 @ 1.50
Mergem astazi pe mana gazdelor, care au reusit sa castige ultimele 4 partide directe dintre cele doua formatii. Ma astept la un meci usor pentru formatia gazda. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]