Pariul zilei la BetArena – 13.07.2018

Continuam si astazi cu pariul zilei la casa de pariuri BetArena, unde ne vom baza pe cealalta semifinala din circuitul ATP de la Wimbledon: Djokovic – Nadal.

Djokovic ocupa pozitia 21 ATP si pare in forma la acest turneu. Vine dupa 5 victorii consecutive, reusind sa-i invinga pe Sandgren, Zeballos, Edmund K, Khachanov si Nishikori, pierzand doar doua seturi, in fata lui Edmund si Nishikori. Ultima infrangere a sarbului a venit in fata lui Cilic, la Londra, in finala, scor 2-1.

Nadal ocupa pozitia 1 in clasamentul ATP si pleaca ca favorit la castigarea turneului. Spaniolul vine dupa 5 victorii consecutive la Wimbledon in acest an, reusind sa-i invinga pe Sela, Kukushkin, De Minaur, Vesely si del Potro, pierzand doar doua seturi, in sferturi, cu del Potro. Ultima infrangere a venit in fata lui Pouille, scor 0-2.

Pronostic: 2 @ 1.90
Nadal este vazut astazi de catre casele de pariuri egal cu Djokovic, insa eu nu sunt de aceiasi parere. Spaniolul va avea un cuvant de spus in aceasta partida, de aceea ma astept sa invinga. Mult succes!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]