Cota zilei la BetArena – 15.07.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri BetArena, unde ne vom baza de aceasta data pe o partida din fotbal, ce vine din campionatul din Suedia.

Norrkoping ocupa pozitia 3 in clasament, cu 24 de puncte adunate dupa 12 partide disputate, acumuland 7 victorii, 3 remize si doua infrangeri. Echipa are golaveraj 22-13. Vine dupa doua remize consecutive, in fata lui Djugarden si AIK Stockholm. Ultima victorie a echipei a venit in fata lui Sundsvall, scor 1-0.

Hacken ocupa pozitia 9 in clasament, cu 18 puncte adunate dupa 12 partide disputate, acumuland 5 victorii, 3 remize si 4 infrangeri. Echipa are golaveraj 19-11. Vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la Sundsvall, scor 3-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata lui Ostersunds, scor 2-0, in deplasare.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.65
Norrkoping pleaca cu prima sansa la victorie astazi, avand si avantajul terenului propriu, insa Hacken a inscris minim un gol in poarta lor in ultimele 5 partide disputate. Ma astept la o partida deschisa astazi.

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]