Pariul zilei la BetArena – 15.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, acolo unde ne vom baza pe o partida de la turneul din Cincinnati, de aceasta data din circuitul WTA. Meciul selectat este cel dintre Kvitova si Williams.

Kvitova ocupa in prezent pozitia 6 WTA si este vazuta cu a doua sansa la victorie astazi de catre casele de pariuri. Cehoaica vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, la Montreal, in Canada, in fata lui Bertens, fiind invinsa cu 2-0, dupa ce obtinuse o victorie in fata lui Kontaveit la acel turneu. Ultimul turneu castigat de Kvitova a venit la Birmingham, pe iarba.

Williams ocupa in prezent pozitia 27 WTA si vine dupa o victorie scurta obtinuta in fata lui Gavrilova, in prima partida disputata la acest turneu, reusind sa o invinga cu 2-0. Ultima infragere a jucatoarei a venit la San Jose, tot in SUA, fiind invinsa de Konta, cu 2-0. Williams nu are performante notabile in acest an, insa usor usor pare in revenire de forma.

Pronostic: 2 @ 1.75

Americanca va juca aceasta partida acasa daca am putea spune asa, disputandu-se in SUA, de aceea casele de pariuri o vad favorita. Kvitova pare sa nu se simta prea bine pe suprafata dura, de aceea nu o vad castigand astazi. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]