Pariul zilei la BetArena – 17.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, acolo unde ne vom baza din nou pe o partida din fotbal, ce vine de aceasta data din campionatul Belgiei, selectand partida dintre Anderlecht si Mouscron, meci ce va incepe la ora 21:30.

Anderlecht vine dupa 4 victorii consecutive, ultima dintre ele in ultima partida amicala disputata, in fata celor de la Rennes, scor 3-2, iar celelalte 3 in campionat, in cele 3 partide disputate pana in prezent, reusind sa le invinga pe Kortrijk, scor 1-4, Oostende, scor 5-2, si Charleroi, scor 1-2. Ultimul pas gresit facut de echipa a venit in fata celor de la Westerlo, scor 2-2.

Mouscron vine dupa 3 infrangeri consecutive, toate partidele fiind disputate in campionat, fiind una dintre cele mai slabe echipe din campionatul Belgiei. Echipa a fost invinsa de Oostende, scor 2-1, de Club Brugge, scor 0-1, si de Antwerp, scor 0-1. Ultima victorie a echipei a venit in ultima partida amicala disputata, in fata celor de la St. Truiden, reusind sa se impuna cu scorul de 0-1.

Pronostic: Peste 3,5 goluri @ 2.10
Ma astept astazi la spectacol din partea echipei gazda, ce pleaca favorita la victorie clar, in ultimele partide directe cu cei de la Mouscron facand spectacol. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]