Pariul zilei la BetArena – 18.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, acolo unde ne vom baza pe o partida din Ligue 1, prima liga franceza, selectand partida dintre Monaco si Lille, meci ce va incepe la ora 21:00 si se va disputa pe frumoasa arena a celor de la Monaco.

Monaco vine dupa o victorie in prima partida disputata in campionat in acest sezon, reusind sa se impuna in deplasare, in fata celor de la Nantes, invingadu-i cu scorul de 1-3. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la PSG, in Supercupa Frantei, fiind invinsi categoric, cu scorul de 4-0. In amicale echipa nu prea a stralucit, fiind invinsa de o echipa din ligile inferioare ale Germaniei, mai exact Paderborn, cu scorul de 3-2.

Lille vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in prima partida disputata in actualul sezon, in fata celor de la Rennes, impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 3-2. Echipa a fost invinsa in ultima partida amicala, de o formatie din Premier League, Leicester, cu scorul de 1-2, partida fiind disputata pe teren propriu. Ultima partida directa dintre cele doua formatii a fost castigata de Monaco, cu 2-1.

Pronostic: 1 @ 1.49
Mergem astazi pe formatia din Monaco, ce are un lot mai valoros decat echipa oaspete, asteptandu-ma la spectacol din partea lor, ca in ultimele partide directe. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]