Pariul zilei la BetArena – 21.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, selectand o partida din tenis de aceasta data, ce vine de la turneul din Winston-Salem, acelasi turneu ca si pe cota zilei propusa pentru ziua de astazi de la casa de pariuri Baumbet, selectand pentru pariul zilei partida dintre Ramos si Carballes Baena, meci ce va incepe la ora 17:00.

Ramos ocupa in prezent pozitia cu numarul 51 ATP si se afla in scadere vizibila de forma. Spaniolul a fost invins in primul tur la ultimele 5 turnee la care a participat, de catre Robert S, Lajovic, Mayer, Herbert si Khachanov, castigand in total 3 seturi. Ultima victorie a lui Ramos a venit in fata lui Willis, scor 2-1.

Carballes Baena ocupa in prezent pozitia cu numarul 89 ATP si pare sa se simta din ce in ce mai bine pe terenul de joc. Spaniolul vine dupa o victorie la acest turneu, in fata lui Pella, impunandu-se in minimum de seturi, scor 0-2. Ultima infrangere a lui Carballes a venit in fata lui Jarry, la un turneu din Austria, scor 1-2.

Pronostic: min1set 2 @ 1.60
Carballes Baena a reusit sa se impuna in ultima partida directa disputata, cu scorul de 2-1, iar la forma pe care o arata Ramos in acest moment ma astept sa piarda sigur un set. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]