Pariul zilei la BetArena – 22.07.2018

Duminica aceasta ne vom baza pe o partida din fotbal pentru pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, ce vine din campionatul Suediei, din etapa cu numarul 14. Partida selectata este cea dintre Djugarden si Hacken, formatia gazda plecand cu prima sansa la victorie, ocupand si o pozitie mai ridicata in clasament decat cea a adversarului de astazi.

Djugarden ocupa pozitia 4 in clasament, cu 24 de puncte adunate dupa 14 partide disputate, acumuland 7 victorii, 3 remize si 4 infrangeri. Echipa are golaveraj 21-12 si se afla in acest moment la 3 puncte de primul loc ce duce in cupele europene. Echipa vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la Kalmar, ocupanta pozitiei 6 in clasament, in deplasare, scor 0-1.

Hacken ocupa pozitia 9 in clasament, cu 18 puncte adunate dupa 13 partide disputate, acumuland 5 victorii, 3 remize si 5 infrangeri. Echipa are golaveraj 20-13 si pare sa nu prea mai aiba sanse sa obtina un loc de cupe europene in acest sezon. Echipa vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Norrkoping, ocupanta pozitiei 3 in clasament, in deplasare, scor 2-1.

Pronostic: 1 @ 2.00
Djugarden a ocupat si pozitia 1 in clasament in acest sezon, de aceea ma astept ca astazi sa-si arate adevarata putere. Mult succes tuturor si pariati responsabil!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]