Pariul zilei la BetArena – 22.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, acolo unde ne vom baza pe o partida din fotbal, selectand partida dintre MOL Vidi si AEK, meci din play-off-ul UEFA Champions League, ce va incepe la ora 22:00 si se va disputa pe un teren neutru, in Ungaria.

MOL Vidi vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Honved, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-3. Echipa a remizat in ultima partida disputata in UEFA Champions League, in fata celor de la Malmo, pe teren propriu, scor 0-0, calificandu-se insa mai departe, dupa ce scorul in partida tur, disputata in Suedia, a fost 1-1. Echipa a reusit sa treaca si de cei de la Ludogorets, producand adevarate surprize in aceasta competitie.

AEK nu a mai disputat nicio partida de la victoria in fata celor de la Celtic, scor 2-1, pe teren propriu, cand au reusit sa se califice mai departe dupa ce in partida tur au remizat, scor 1-1. AEK se va afla astazi la cea de a doua partida disputata in UEFA Champions League, fiind favorita la calificarea mai departe in competitie.

Pronostic: X @ 3.20
La cum ii stim pe cei de la MOL Vidi, vor juca si astazi inchis, pe contraatac, iar cei de la AEK nu cred ca vor forta astazi, asteptand partida de pe teren propriu, unde vor avea sustinerea fanilor. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]