Pariul zilei la BetArena – 23.07.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, acolo unde ne vom baza pe o partida din campionatul suedez, din etapa cu numarul 14, ce se va incheia astazi. Partida selectata este cea dintre Hammarby si Dalkurd, formatia gazda plecand favorita la castigarea acestei partide.

Hammarby ocupa in prezent pozitia 2 in clasament, cu 27 de puncte adunate dupa 13 partide disputate, acumuland 8 victorii, 3 remize si doua infrangeri, aflandu-se la 6 puncte de prima pozitie, ocupata de AIK Stockholm, avand in continuare sanse la castigarea campionatului. Echipa are golaveraj 26-16. Vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Elfsborg, in deplasare, scor 0-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata lui Ostersunds, pe teren propriu, scor 1-2.

Dalkurd ocupa in prezent pozitia 15 in clasament, cu 9 puncte adunate dupa 13 partide disputate, acumuland doua victorii, 3 remize si 8 infrangeri. Echipa are golaveraj 17-25, avand in continuare sanse la salvarea de la retrogradare, aflandu-se la 3 puncte de primul loc salvabil. Echipa vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata lui Trelleborgs, pe teren propriu, scor 0-0.

Pronostic: 1 @ 1.60
Hammarby nu mai are voie sa faca vreun pas gresit daca doreste sa aiba in continuare sanse la castigarea campionatului, deoarece ocupanta primei pozitii merge foarte bine. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]