Pariul zilei la BetArena – 25.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, acolo unde ne vom baza pe o partida din Premier League, din etapa cu numarul 3, selectand meciul dintre Arsenal si West Ham, ce va incepe la ora 17:00 si se va disputa pe Emirates Stadium.

Arsenal vine dupa doua infrangeri consecutive in cele doua partide disputate in campionat pana in prezent. Prima dintre ele a venit in fata celor de la Manchester City, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-2, iar cea de a doua infrangere a venit in fata celor de la Chelsea, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-2, echipa reusind sa revina de la scorul de 2-0, fiind insa invinsa pe final. Ultima victorie a echipei a venit in ultima partida amicala disputata, in fata celor de la Lazio, scor 2-0.

West Ham a inceput la fel de prost campionatul, tot cu doua infrangeri in cele doua partide disputate in Premier League pana in prezent. Echipa a fost invinsa in prima etapa de catre cei de la Liverpool, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 4-0, iar in cea de a doua etapa echipa a fost invinsa de cei de la Bournemouth, pe teren propriu, cu 1-2. Ultima victorie a echipei a venit in ultima partida amicala disputata, in fata celor de la Angers, scor 1-0.

Pronostic: 1 @ 1.45
Tunarii au nevoie de o revenire rapida in fruntea clasamentului din Premier League, iar un nou pas gresit facut astazi ar putea fi fatal. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]