Pariul zilei la BetArena – 27.07.2018

Ziua de Vineri ne aduce din nou pariul zilei de la casa de pariuri BetArena, unde ne vom baza din nou pe o partida din fotbal, selectand un meci din prima liga irlandeza, cel dintre Derry City si St. Patricks, meci din etapa cu numarul 27 a campionatului irlandez de fotbal.

Derry City ocupa pozitia 5 in clasament, cu 36 de puncte adunate dupa 26 de partide disputate, acumuland 11 victorii, 3 remize si 12 infrangeri in cele 26 de etape. Echipa are golaveraj 39-49 si se afla la 3 puncte distanta de adversara de astazi. Vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Cork City, in deplasare, scor 5-0.

St. Patricks ocupa pozitia 6 in clasament, cu 33 de puncte adunate dupa 26 de partide disputate, acumuland 10 victorii, 3 remize si 13 infrangeri. Echipa are golaveraj 30-38 si vine dupa o victorie in ultima partida disputata, sparzand gheata dupa mai bine de 7 infrangeri consecutive, invingand-o pe Limerick, pe teren propriu, cu 2-1.

Pronostic: GG @ 1.65
Avem astazi fata in fata doua aparari foarte slabe si doua echipe fara prea multa experienta, de aceea ma astept sa vad minim un gol marcat de ambele. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]