Pariul zilei la BetArena – 29.07.2018

Pentru pariul zilei de la casa de pariuri BetArena de astazi am selectat o partida din campionatul Elvetiei, acolo unde se va continua etapa cu numarul 2, cu partida dintre Lugano – Young Boys, formatia oaspete plecand cu prima sansa la victorie astazi.

Lugano a inceput campionatul cu o victorie, in fata celor de la Zurich, in deplasare, echipa impunandu-se cu 1-2. Au reusit sa-i invinga pe cei de la Mendrisio in ultima partida amicala disputata, scor 2-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata unui adversar mare, Inter Milano, fiind invinsi cu 0-3.

Young Boys au inceput si ei bine campionatul, cu o victorie in prima partida disputata, in fata celor de la Grasshoppers, pe teren propriu, scor 2-0. Ultima infrangere a echipei a venit intr-un amical, in fata celor de la Wolves, fiind invinsi pe 0-4. Au reusit o victorie frumoasa in alta partida amicala, reusind sa-i invinga pe cei de la Feyenoord cu 3-0.

Pronostic: GG @ 1.7o
Mergem astazi pe un pronostic realist, deoarece ambele formatii se afla intr-o perioada buna si pot marca minim un gol in aceasta partida, asa cum s-a intamplat si in ultimele intalniri directe dintre cele doua formatii. Mult succes tuturor si pariati responsabil!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]