Pariul zilei la BetArena – 30.06.2018

Ieri ne-am bazat pe o partida din fotbal pentru a forma pariul zilei la casa de pariuri BetArena, astazi bazandu-ne pe tenis, un sport ce ne-a adus foarte mult profit in ultima perioada.

Lacko ocupa pozitia 94 ATP si vine dupa 4 victorii consecutive la Eastbourne, reusind sa treaca de Quiroz, Schwartzman, Norrie si Cecchinato, pierzand un singur set. Lacko a disputat in acest an 10 partide pe iarba, reusind sa castige 7 dintre ele, pierzand 7 seturi. Ultima infrangere a slovacului a venit in partida cu Kudla, de la turneul Halle, din Germania.

Mischa Zverev ocupa pozitia 67 ATP si pleaca cu prima sansa la castigarea partidei astazi. Vine dupa 4 victorii consecutive la Eastbourne, reusind sa treaca de Jarry, Johnson, Shapovalov si Kukushkin, pierzand un singur set in cele 4 partide. Germanul a disputat 7 partide pe iarba in acest an, castigand 5 dintre ele, pierzand 5 seturi. Ultima infrangere a lui Mischa Zverev a venit in fata lui Khachanov, la turneul de la Halle, scor 0-2.

Pronostic: 2 solist @ 1.50
Ne vom baza astazi pe experienta jucatorului german, care a inregistrat mai multe victorii importante in acest an decat adversarul sau. Neamtul a reusit sa-l invinga in ultima partida directa, anul trecut, la Halle. Mult succes!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]