Pariul zilei la BetArena – 30.07.2018

Astazi se va incheia etapa cu numarul 15 din campionatul Suediei, cu partida dintre Trelleborgs si Hammarby, meci ce se va disputa pe terenul celor de la Trelleborgs, ce va incepe la ora 20:00. Am selectat astazi din aceasta partida pariul zilei de astazi de la casa de pariuri BetArena.

Trelleborgs ocupa pozitia 14 in clasament, cu 12 puncte adunate dupa 14 partide disputate, acumuland 3 victorii, 3 remize si 8 infrangeri, avand golaveraj 14-26, unul dintre cele mai slabe din campionat. Echipa vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Ostersunds, in deplasare, scor 4-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Brommapojkarna, pe teren propriu, echipa impunandu-se la limita, cu 2-1.

Hammarby ocupa pozitia 2 in clasament, cu 30 de puncte adunate dupa 14 partide disputate, acumuland 9 victorii, 3 remize si doua infrangeri, avand golaveraj 30-17, cu cel mai bun atac din liga in acest moment. Echipa vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la Dalkurd, pe teren propriu, scor 4-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Ostersunds, pe teren propriu, scor 1-2.

Pronostic: 2 @ .65
Hammarby pleaca favorita astazi la castigarea partidei , de aceea vom miza pe victoria lor astazi, avand si un plus mare de experienta. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”orange2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]