Ponturi amicale – 10.08.2021 – Pe langa partidele din calificarile Champions League, Europa League si UEFA Conference League, va propunem cateva meciuri amicale. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii meciurile de mai jos.

Apollon – Aris Limassol

Primul amical selectat vine din Cipru, unde Apollon intalneste Aris Limassol de la ora 19:00. Cele doua formatii au cate trei infrangeri in ultimele cinci meciuri oficiale. Apollon a fost recent eliminata din UEFA Conference League, de catre Zilina cu scorul general 5-3. Aris Limassol merge la acest amical dupa alte sase partide de pregatire, in care a obtinut rezultate modeste. Daca ne uitam la ultimele cinci intalniri directe intre cele doua echipe, observam patru victorii in dreptul Apollon si o victorie in dreptul Aris. Tinand cont de aceste statistici, vom merge pe victoria gazdelor.

Pronostic cota 1.35 @ 1

Aris – AEL Larissa

Din Grecia vine al doilea amical propus, iar protagonistele sunt Aris si AEL Larissa. Aris a evoluat bine in sezonul precedent, si a terminat pe locul 3 in Super League, dupa Olympiacos si PAOK. La sfarsitul lunii trecute, Aris a fost aproape de a trece in sferturile UEFA Conference League de Astana, insa partida a fost decisa in minutele de prelungire. Din pacate, pentru oaspeti nu avem statistici din ultima perioada. Pentru AEL Larissa este primul amical din aceasta vara. Aris a castigat ultimele trei intalniri directe cu AEL Larissa, fara sa primeasca gol. Tot pe victoria lor vom miza si noi.

  • Pronostic cota 1.45 @ 1

Panathinaikos – Apoel N.

De la ora 21:00 este programat meciul amical dintre Panathinaikos si APOEL. Gazdele din acest meci nu trec prin cea mai buna perioada. Au trecut peste zece partide oficiale fara nici o victorie. In sezonul precedent din campionatul Greciei, Panathinaikos s-a clasat pe locul 5. De atunci, s-au disputat trei partide de pregatire in care Panathinaikos a obtinut doua remize si o infrangere. De cealalta parte, APOEL vine dupa nu mai putin de sase partide amicale, unde a bifat doua victorii, trei remize si o infrangere. Va propunem aici un pariu de tipul oaspetii inscriu.

  • Pronostic cota 1.34 @ Oaspetii inscriu

Ponturi amicale – 10.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici biletul zilei!