Va propunem lista cu ponturi pariuri – 01.06.2021 de unde va puteti inspira pentru a va crea un bilet. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Macedonia de Nord – Slovenia

Vom deschide sumarul de ponturi pariuri – 01.06.2021 cu meciul dintre Macedonia de Nord si Slovenia. Macedonenii se pregatesc alaturi de fani pentru Euro 2020. De la ora 19:00 intr-un meci amiacal vor primi vizita Slovenilor. Macedonia s-a calificat pentru prima data la un turneu final si a scris istorie in ultima partida unde a invins Germania in deplasare. De mentionat faptul ca gazdele sunt neinvinse de opt partide pe teren propriu, unde a obtinut sapte victorii si o remiza. De cealalta parte, Slovenia nu s-a calificat la acest European iar in cursa pentru Campionatul Mondial este pe locul 5 din 6 in grupa H. Cele mai recente cinci partide s-au soldat cu doua infrangeri, doua victorii si o remiza pentru oaspeti. Vom miza pe un pronostic de tipul sansa dubla in favoarea gazdelor.

Pronostic cota 1.44 @ 1X

Croatia – Armenia

De la ora 19:00 pe stadionul Gradski vrt din Osijek isi vor da intalnire reprezentativele Croatiei si Armeniei. Croatia are un lot valoros, insa ultimele evolutii nu au fost promitatoare. Debutand in preliminariile Cupei Mondiale unde a pierdut in fata Sloveniei si a castigat destul de greu cu Malta si Cipru. Croatia ajunge astlfel la doua victorii si trei infrangeri in cele mai recente cinci meciuri oficiale. Armenia a debutat cu trei victorii in preliminariile Cupei Mondiale, fiind surpriza grupei de calificare. Armenia a ajuns la cinci victorii consecutive. Din pacate doar Croatia va debuta la mijlocul acestei luni la Campionatul European. Vom merge pe un pronostic de tipul ambele echipe inscriu sau peste 2.5 goluri.

Pronostic cota 1.43 @ GG sau 3+

 

Ponturi pariuri – 01.06.2021 – nu uitati sa pariati responsabil!

Va recomandam biletul zilei.