Ponturi pariuri – 02.09.2021 – va propunem cateva pronosticuri alese din oferta de astazi. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii meciurile de mai jos.

Japonia – Oman

Deschidem lista cu o partida din Asia, tot de la calificarile Cupei Mondiale. Japonia intalneste Oman de la ora 13:14 pe Panasonic Stadium Suita. Cele doua formatii sunt intr-o forma buna, cu cate cinci victorii in ultimele cinci partide oficiale. De mentionat faptul ca in ultimele patru intalniri directe, Japonia a bifat patru victorii cu un singur gol primit. Vom miza pe victoria gazdelor si peste 2.5 goluri inscrise.

  • Pronostic cota 1.55 @ 1&3+

Estonia – Belgia

Continuam cu partida dintre Estonia si Belgia, ce va incepe de la ora 21:45. Gazdele din acest meci vin dupa trei victorii si doua infrangeri in ultimele dueluri oficiale. Estonia ocupa ultimul loc in grupa E, fara nici un punct. Ofensiva a marcat patru goluri iar defensiva a incasat nu mai putin de zece goluri, in cele doua partide disputate pana acum. De cealalta parte, Belgia a castigat grupa B la Euro 2020, si a trecut de Portugalia in optimi. In sferturi a fost oprita chiar de castigatoare, Italia castigand atunci cu scorul de 1-2. Avand in vedere diferenta de forma si lot, vom miza pe victoria oaspetilor si peste 1.5 goluri inscrise in prima repriza.

  • Pronostic cota 1.85 @ 2&I2+

Bolivia – Columbia

Ultimul meci selectat se va disputa de la ora 23:00, intre Bolivia si Columbia. Confruntarea va conta pentru runda cu numarul 9 pentru calificarile America de Sud. Bolivia ocupa locul 8 in clasament, cu o singura victorie obtinuta, doua remize si trei infrangeri. Daca vorbim de forma actuala, gazdele din acest meci nu stau prea bine. Bolivia a evoluat recent in Copa America, unde a fost infranta in cele patru dispute. In schimb, Columbia a obtinut locul 3 in Copa America, dupa ce a infrant Peru cu scorul de 3-2. Vom merge pe un pariu fara egal in favoarea oaspetilor.

  • Pronostic cota 1.55 @ DNB2

Ponturi pariuri – 02.09.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici puteti vedea biletul zilei!