Ponturi pariuri – 04.08.2021 – Este zi de amicale, iar noi am selectat cateva pronosticuri interesante. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii meciurile de mai jos.

RB Salzburg – FC Barcelona

Red Bull Arena din Salzburg va gazdui astazi de la ora 20:00 meciul amical dintre Salzburg si Barcelona. Salzburg vine dupa cinci meciuri fara infrangere, unde a obtinut patru victorii si o remiza. Ofensiva a marcat nu mai putin de 17 goluri in respectivele partide. Barcelona merge la acest amical dupa trei meciuri de pregatire, pe care le-a castigat cu minim trei goluri inscrise per partida. Vom propune aici un pronostic ambele formatii marcheaza si peste 2.5 goluri.

  • Pronostic cota 1.60 @ GG3+

Valencia – AC Milan

De la ora 21:30 va incepe meciul amical dintre Valencia si AC Milan. Ocupanta locului 13 din LaLiga in sezonul precedent obtine rezultate bune in ultimele meciuri. Gazdele din aceasta partida au disputat luna trecut cinci dueluri de pregatire, unde au obtinut patru victorii si o infrangere. AC Milan a disputat doar doua meciuri amicale luna trecuta, unde a bifat o victorie si o infrangere. Vom propune aici un pariu fara egal in favoarea oaspetilor.

  • Pronostic cota 1.64 @ DNB2

Chelsea – Tottenham

Un duel demn de o finala UEFA vom urmari de la ora 21:45, intre Chelsea si Tottenham. Formatia antrenata de Thomas Tuchel a disputat patru partide amicale, tot cu echipe din Anglia, unde a bifat patru victorii. Un total de 11 goluri a marcat ofensiva, iar defensiva a primit 3 goluri. De cealalta parte, Tottenham a jucat trei meciuri de pregatire in care a bifat doua victorii si un egal. Vom merge aici pe un pariu gol in fiecare poarta.

  • Pronostic cota 1.70 @ GG

Ponturi pariuri – 04.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici puteti gasi biletul zilei.