Va propunem lista cu ponturi pariuri – 05.05.2021 de unde va puteti inspira pentru a va crea un bilet. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Servette – St. Gallen

Deschidem lista de ponturi pariuri – 05.05.2021 cu meciul dintre Servette si St. Gallen. Partida va incepe la ora 18:00 si va conta pentru semifinalele Cupei Elvetiei. Cele doua formatii se afla intr-o forma destul de modesta. Servette a bifat doua victorii, doua infrangeri si o remiza in cele mai recente cinci partide oficiale. St. Gallen de asemenea bifeaza tot doua victorii, doua remize si un egal in precedentele meciuri. Servette a ajuns la noua partide consecutive pe teren propriu unde ofensiva a marcat cel putin un gol si defensiva a primit cel putin un gol. St. Gallen are o medie de peste doua goluri primite pe meci in ultimele zece deplasari. Se joaca o singura mansa si ne asteptam la un meci in care se vor inscrie cel putin un gol in fiecare repriza.

Pronostic cota 1.52 @ Gol in ambele reprize

Sparta Praga – Slavia Praga

Continuam cu confruntarea dintre Sparta Praga si Slavia Praga ce va avea loc de la ora 18:30 si va conta pentru semifinalele MOL Cup. Ambele echipe traverseaza o forma foarte buna si merg la aceasta partida cu moralul ridicat. Sparta Praga a ajuns la o serie de opt victorii consecutive disputate pe teren propriu, in toate competitiile, unde ofensiva a inscris nu mai putin de 28 de goluri. De asemenea, Slavia Praga este neinvinsa in precedentele zece deplasari. Vorbim de doua formatii foarte echilibrate care se afla in fruntea clasamentului din competitia interna. Intuim un pronostic de tipul ambele echipe vor marca sau peste 2.5 goluri.

Pronostic cota 1.53 @ GG sau 3+

Maritimo – Gil Vicente

Ultimul meci vine din Primeira Liga, acolo unde Maritimo va gazdui pe teren propriu vizita celor de la Gil Vicente. Partida este programata pentru ora 21:00 si va conta pentru runda cu numarul 31. Cele doua formatii se situeaza in a doua jumatate a clasamentului, locul 12 pentru Maritimo respectiv locul 13 pentru Gil Vicente. Gazdele se afla intr-o forma buna dupa ce a bifat patru victorii si o infrangere in ultimele cinci partide. Ultimele trei confruntari pe teren propriu s-au soldat cu trei victorii la zero pentru Maritimo. De cealalta parte, Gil Vicente este intr-o forma mai modesta insa vine dupa patru deplasari in care ofensiva a inscris cel putin un gol si au bifat trei victorii si o infrangere. Preconizam un meci cu peste 1.5 goluri marcate.

Pronostic cota 1.54 @ Peste 1.5 Goluri

Va recomandam biletul zilei de astazi.