Cele trei ponturi de ieri au fost castigatoare!

Ponturi pariuri – 05.08.2021 – va propunem cateva pronosticuri alese din semifinalele calificarilor UEFA Conference League. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii meciurile de mai jos.

KuPS – Astana

Deschidem aceasta lista cu partida dintre KuPS si Astana, ce va incepe de la ora 19:00 pe Bolt Arena. KuPS este intr-o forma buna si numara o singura infrangere in ultimele zece partide oficiale. In sferturile de finala ale calificarilor, KuPS a trecut de Vorskla in prelungiri, scorul general fiind 4-5. KuPS ocupa momentan locul secund in campionatul Finlandei. Astana vine dupa doua infrangeri, in Cupa si in sferturi, insa a trecut de Aris la scorul de 2-3. Propunem aici un pronostic peste 1.5 goluri marcate.

  • Pronostic cota 1.34 @ 2+

Vojvodina – LASK

De la ora 20:00 va incepe partida dintre Vojvodina si LASK. Cele doua formatii sunt intr-o forma buna. Totusi, Vojvodina a inceput modest noul sezon, cu un egal si o infrangere. In sferturile calificarilor, Vojvodina a trecut de FK Panevezys cu scorul de 2-0. LASK merge la aceasta deplasare dupa cinci meciuri oficiale fara infrangere. Mai exact un egal cu Rapid Viena si patru victorii fara gol primit. Avand in vedere forma actuala, vom merge pe victoria oaspetilor.

  • Pronostic cota 1.60 @ 2

Trabzonspor – Molde

De la ora 20:30 este programata partida dintre Trabzonspor si Molde, ce va avea loc pe Medical Park Stadium din Trabzon. Gazdele din acest meci sunt intr-o forma excelenta si vin dupa mai bine de zece partide oficiale fara infrangere. Locul 4 a ocupat Trabzonspor in campionatul Turciei sezonul precedent. De atunci, s-au disputat patru meciuri amicale in care s-au obtinut trei victorii si o remiza. Molde s-a calificat in semifinale dupa ce a trecut de Servette cu scorul general 3-2. Vom merge pe o sansa dubla in favoarea gazdelor si peste 1.5 goluri inscrise.

  • Pronostic cota 1.52 @ 1X&2+

Luzern – Feyenoord

Ultimul meci ales va incepe la ora 21:30 intre Luzern si Feyenoord. Cele doua echipe sunt intr-o forma modesta, cu cate doua victorii, doua remize si o remiza in cele mai recente dueluri oficiale. Patru din ultimele cinci meciuri pe teren propriu pentru Luzern s-au terminat cu o medie de peste trei goluri. Feyenoord a trecut in sferturi de Drita cu scorul de 3-2. Vom merge aici pe un pronostic peste 2.5 goluri marcate.

  • Pronostic cota 1.85 @ 3+

Ponturi pariuri – 05.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!