Ponturi pariuri – 13.07.2021 – mai jos regasiti cateva pronosticuri din oferta de astazi. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii partidele de mai jos. Mult noroc!

Borac BL – CFR Cluj

La ora 21:00 se vor intalni Borac BL si CFR Cluj pentru partida retur din calificarile Champions League. Cele doua echipe s-au intalnit la inceputul saptamanii trecute, unde CFR Cluj a castigat cu scorul de 3-1. Intr-o forma modesta sunt ambele echipe, iar CFR Cluj are avantaj de doua goluri. Totusi intuim o victorie de partea oaspetilor.

  • Pronostic cota 1.58 @ 2

Buducnost P. – HJK Helsinki

Buducnost P. si HJK Helsinki se vor intalni de la ora 21:30 in partida retur. Gazdele sunt intr-o forma modesta cu doua victorii, doua infrangeri si o remiza in cele mai recente confruntari oficiale. Ofensiva gazdelor a marcat cel putin un gol in patru dintre ultimele cinci meciuri. De cealalta parte, HJK este intr-o forma excelenta si vine dupa zece victorii consecutive. Partida tur s-a terminat cu scorul de 3-1. Vom propuen aici un pariu fara egal in favoarea oaspetilor.

  • Pronostic cota 1.61 @ DNB2

Shakhter S. – Ludogorets

De la ora 22:30 va incepe partida dintre Shakhter S. si Ludogorets. Partida tur a fost castigata de Ludogorets la limita, multumita golului din minutul 92. Forma celor doua echipe este una modesta, cu cate trei victorii, un egal si o infrangere de fiecare parte. Vom propune aici un pronostic sansa dubla in favoarea oaspetilor.

  • Pronostic cota 1.21 @ X2

Ponturi pariuri – 13.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!