Mai jos regasiti doua pronosticuri la calificarile Cupei Mondiale, respectiv derby-ul de la Euro 2020. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Ponturi pariuri – 15.06.2021Aici gasiti biletul zilei.

Japonia – Kyrgyzstan

De la ora 13:25 este programata partida dintre Japonia si Kyrgyzstan. Daca verificam statisticile, Japonia a dominat Grupa A, cu sapte victorii in care ofensiva a inscris 41 de goluri iar defensiva a primit un singur gol. Kyrsgyzstan nu mai are sanse matematice la calificare chiar daca ramane pe locul 2. In partida tur, Japonia s-a impus cu scorul de 0-2. Va propun un pronostic de tipul peste 3.5 goluri in meci.

Pronostic cota 1.57 @ Peste 3.5 Goluri

Australia – Iordania

Cele doua reprezentative isi vor da intalnire de la ora 19:00 in ultima runda a calificarilor. Australia este deja calificata la Cupa Mondiala, cu sapte victorii din sapte meciuri in Grupa B. Iordania spera la o minune aflandu-se inaintea acestui meci pe locul 7 in clasamentul celor mai bune echipe de pe locul 2. O victorie i-ar putea propulsa in top 4 echipe ce vor merge mai departe. Sunt sanse destul de mici de aceea nu vom paria pe solist, si intuim o partida in care se vor marca cel putin 1.5 goluri.

Pronostic cota 1.30 @ Peste 1.5 Goluri

Franta – Germania

Un derby asteptat, cu doua formatii foarte valoroase care nu isi doresc sa inceapa cu o infrangere. Este greu de prezis cine va castiga disputa din aceasta seara. Ambele reprezentative sunt intr-o forma buna si ne asteptam la o confruntare spectaculoasa. Franta a castigat cele doua amicale de pregatire, ambele cu scorul de 3-0. Pe cand Germania a remizat cu Danemarca si a invins deloc surprinzator, Letonia. Va propunem un pronostic de tipul peste 1.5 goluri in meci.

Pronostic cota 1.31 @ Peste 1.5 Goluri

Ponturi pariuri – 15.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!