Ponturi pariuri – 15.07.2021 – UEFA Conference League se joaca astazi si am ales cateva pronosticuri. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii partidele de mai jos. Mult noroc!

Sf.Gheorghe – Partizani T.

De la ora 20:00 va incepe partida dintre Sf. Gheorghe si Partizani ce va conta pentru returul calificarilor UEFA Conference League. In partida tur de saptamana trecuta s-au inscris nu mai putin de sapte goluri. Partizani a bifat victoria pe teren propriu cu scorul de 5-2. Sf.Gheorghe are o singura infrangere in ultimele cinci meciuri pe teren propriu. Totusi, Partizani nu are nici o infrangere in ultimele cinci deplasari. Greu de prezis cine va castiga asa ca vom propune un pronostic de goluri.

  • Pronostic cota 1.62 @ 3+

Sligo Rovers – Hafnarfjordur

Tot de la ora 20:00 este programat meciul dintre Sligo Rovers si Hafnarfjordur ce se va juca pe stadionul Showgrounds din Sligo. Cele doua echipe se afla intr-o forma modesta, cu cate doua victorii, doua infrangeri si o remiza de fiecare parte. Partida tur s-a terminat cu victoria celor de la Hafnarfjordur, scorul final fiind 1-0. Sligo Rovers are o singura infrangere in ultimele cinci meciuri pe teren propriu, iar trei dintre acestea au fost peste 2.5 goluri. Hafnarfjordur vine dupa patru deplasari pierdute in care ofensiva a marcat un singur gol. Vom merge aici pe un pronostic victorie gazde sau peste 2.5 goluri.

  • Pronostic cota 1.33 @ 1 sau 3+

Slask W. – Paide Linnam.

De la ora 22:00 se va deschide confruntarea dintre Slask si Paide. Meciul tur de saptamana trecuta s-a terminat cu victoria celor de la Slask, cu scorul de 1-2. Slask a bifat o victorie importanta si este favorita sa mearga mai departe. La inceputul acestei saptamani, Slask a mai jucat un amical care s-a terminat cu scorul de 0-0. Fara infrangere de cinci partide pe teren propriu sunt gazdele din aceasta seara. De asemenea, Paide a bifat cinci victorii si patru remize in ultimele noua deplasari. Vom merge aici pe victoria gazdelor si peste 1.5 goluri.

  • Pronostic cota 1.31 @ 1&2+

Ponturi pariuri – 15.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici puteti gasi biletul zilei.