Cele trei pronosticuri din fotbal de ieri au fost castigatoare.

Ponturi pariuri – 17.06.2021Biletul zilei este aici.

Campionatul European este in plina desfasurare si v-am pregatit un pronostic alaturi de o partida din Copa America. Inainte de plasarea oricarui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii partidele de mai jos. Mult noroc!

Ucraina – Macedonia de Nord

De la ora 16:00 este programata partida dintre Ucraina si Macedonia de Nord. Meciul se va juca pe Arena Nationala iar la centru va fi prezent F. Rapallini. Cele doua reprezentative au inceput cu stangul acest turneu, fiind infrante in prima runda. Nationala lui Andriy Shevchenko a pierdut cu Olanda, scor final 3-2, dupa ce au reusit o egalare surprinzatoare in a doua repriza. De asemenea, Macedonia a pierdut cu Austria, scor final 3-1. Nu este loc de greseli in aceasta partida pentru cele doua echipe, se va juca totul sau nimic. Cu ofensive capabile sa inscrie si cu probleme vizibile in aparare, preconizam goluri in fiecare poarta, insa vom propune un pronostic de tipul peste 2.5 goluri in meci.

  • Pronostic cota 2.05 @ 3+

Brazilia – Peru

Vom lua in considerare aceasta partida in oferta de astazi. Copa America este in desfasurare, iar de la ora 03:00 este programata confruntarea dintre Brazilia si Peru. In prima runda, Brazilia a invins Venezuela cu scorul de 3-0 dupa reusitele lui Marquinhos, Neymar si Gabriel Barbosa. Astfel, Brazilienii ajung la cinci victorii consecutive, fara gol primit. De cealalta parte, acesta este primul meci pentru Peru. Ultima partida oficiala pentru Peru a avut loc la mijlocul saptamanii trecute, o victorie cu Ecuador ce a stopat cele opt partide consecutive fara victorie. Diferenta de lot si forma actuala, este motivul pentru care intuim o victorie a gazdelor si peste 2.5 goluri in meci.

  • Pronostic cota 1.75 @ 1&3+

Ponturi pariuri – 17.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!