Ponturi pariuri – 18.07.2021 – lista de ponturi este formata din trei pronosticuri. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii meciurile de mai jos. Mult noroc!

Lillestrom – Molde

De la ora 19:00 este programata partida dintre Lillestrom si Molde ce va conta pentru runda cu numarul 13 din Eliteserien. Lillestrom ocupa pozitia 8 in campionatul Norvegiei si traverseaza o forma foarte buna. Lillestrom este fara infrangere de sase partide oficiale unde a obtinut patru victorii si doua remize. Interesant este faptul ca in cinci din cele sase meciuri, ofensiva a marcat cate doua goluri. De cealalta parte, Molde este lider in clasament si vine dupa patru victorii si o infrangere in cele mai recente confruntari oficiale. Nu mai putin de 12 goluri au marcat oaspetii in acele partide. Vom miza aici pe ambele formatii marcheaza.

  • Pronostic cota 1.62 @ GG

Rapid Bucuresti – Chindia Targoviste

Arena Nationala va gazdui in aceasta seara de la ora 21:30 partida dintre Rapid Bucuresti si Chindia Targoviste. Rapid Bucuresti a promovat din liga secunda de pe locul 2. Forma actuala este una modesta, cu doar doua meciuri de pregatire disputate in aceasta vara. O infrangere si un egal au obtinut giulestenii in respectivele amicale. Chindia Targoviste a disputat cinci amicale, insa a obtinut o singura victorie, doua remize si doua infrangeri. Avand in vedere ca oaspetii din acest meci au evoluat bine in sezonul precedent, este greu de spus cine va castiga. Vom merge totusi pe sansa dubla in favoarea gazdelor.

  • Pronostic cota 1.39 @ 1X

Bragantino – Santos

De la ora 02:30 va incepe confruntarea dintre Bragantino si Santos ce va conta pentru etapa cu numarul 12 din campionatul Braziliei. Bragantino este singura formatie din Serie A care nu are infrangere pana in acest moment. Gazdele din aceasta partida sunt intr-o forma foarte buna si fara infrangere de peste zece partide oficiale. In cele mai recente partide pe teren propriu au obtinut doua victorii si trei remize. Santos ocupa locul 10 in prezent si vine la aceasta partida dupa doua victorii, doua infrangeri si o remiza in ultimele meciuri oficiale. Intuim o confruntare cu multe goluri si vom merge pe un pronostic peste 1.5 goluri.

  • Pronostic cota 1.36 @ 2+

Ponturi pariuri – 18.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici puteti gasi biletul zilei.