In week-end este programata etapa a 18-a din Liga 1 Betano si este de aseptat sa vedem mai multe meciuri aprig disputate. Cele mai mari tensiuni sunt asteptate in ceea ce priveste partida Dinamo Bucuresti – CFR Cluj, care se va desfasura pe 19 noiembrie, de la ora 20:45. La doar un punct in spatele liderului FCSB, CFR Cluj este clar favorita in meciul din Capitala.

In ultimul meci, la Cluj-Napoca, CFR s-a impus la limita, scor 1-0. In prezent, cota pentru victorie a oaspetilor in meciul de la Bucuresti este 2,20 la pariuri online (spre deosebire de aproximativ 3,50 pentru meci castigat de gazde). Dinamo are o evolutie modesta in acest sezon de campionat, alternand victoriile cu infrangeri (cea mai recenta, cu Viitorul, 0-4 in Capitala) si cu rezultate de egalitate.

Analizand statisticile, se observa ca in 7 din precedentele 8 partide jucate de clujeni in Liga 1 s-au marcat cel mult cate doua goluri. Astfel, se poate merge pe un pariu cu sub 2,5 goluri in intalnire in biletul zilei, ba chiar sub 1,5, pentru cei dispusi sa riste in cautarea unor castiguri mai insemnate (in 5 din cele 8 intalniri mentionate s-a marcat cel mult un gol). De asemenea, cele mai probabile scoruri par sa fie 0-0, 0-1 sau 1-1 – de analizat pentru cei in cautare de pont pariuri.

FCSB joaca in deplasare la Iasi, intr-un meci aparent foarte dezechilibrat: bucurestentii au cota aproximativ 1,50 pentru victorie, in timp ce gazdele au cota 6,00 pentru castigarea celor trei puncte puse in joc. CSM Politehnica Iasi a pierdut la limita in etapa trecuta, la Cluj, cu CFR (1-0 pentru gazde), insa locul 9 ocupat in clasament indica o partida simpla pentru lider, in ciuda faptului ca FCSB joaca in deplasare. Pe de alta parte, in contradictie cu acest aspect vine rezultatul din tur: 1-1 la Bucuresti! FCSB trece printr-o perioada buna si s-ar putea razbuna, deci se poate paria chiar pe o victorie cu mai multe goluri marcate de oaspeti.

Poate cel mai echilibrat meci al etapei este cel dintre Poli Timisoara si FC Botosani. Oaspetii au chiar prima sansa, o cota usor mai redusa decat gazdele in caz de victorie, insa orice este posibil in aceasta partida. Riscurile sunt astfel destul de ridicate pentru un pariu clasic 1 – X – 2 pe rezultatul final, dar si cotele sunt toate foarte avantajoase daca pronosticul va fi corect.