Suntem aproape de weekend iar noi v-am pregatit lista de ponturi din care va puteti alege anumite pronosticuri pentru a va crea un bilet. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Real Zaragoza – Sporting Gijon

De la ora 22:00 in LaLiga2 va incepe meciul dintre Real Zaragoza si Sporting Gijon. Gazdele se afla pe locul 15 in clasament la cinci puncte de zona rosie, iar forma actuala in meciurile pe teren propriu este buna, cu trei victorii si o remiza in cele mai recente patru meciuri. Nu acelasi aspect il putem mentiona si despre Gijon, care se prezinta la aceasta deplasare dupa trei infrangeri consecutive. Aflati pe locul 5 in acest moment, oaspetii trebuie sa lupte pentru mentinerea pe locurile de playoff. Intuim un meci deschis cu gol in fiecare poarta.

Pronostic cota 2.20 @ GG

Estoril – Casa Pia

Liga secunda din Portugalia ne aduce de la ora 22:15 partida dintre Estoril si Casa Pia. Liderul clasamentului demonstreaza in continuare ca merita promovarea directa si reuseste sa bifeze in precedentele meciuri oficiale trei victorii si doua remize. Cu cea mai buna ofensiva si defensiva din competitie pana in acest moment, Estoril este fara infrangere de zece meciuri in campionat. Casa Pia se situeaza pe locul 8 in clasament si nu mai are pentru ce sa lupte. Cele mai recente cinci partide s-au soldat cu o victorie, doua remize si doua infrangeri. Vom miza pe un pronostic victorie gazde.

Pronostic cota 1.60 @ 1

Stade Reims – Olympique Marseille

De la ora 22:00 Reims si Marseille se vor intalni in singurul meci pe care Ligue 1 ni-l propune pentru ziua de vineri. Gazdele din aceasta seara sunt fara infrangere de noua meciuri consecutive, insa au bifat doar doua victorii si sapte remize. Marseille se afla in acest moment pe pozitia 6 in clasament, departe de pretentiile din sezonul trecut unde a terminat pe locul 2 si a obtinut calificarea in grupele Champions League. Drept dovada in cele mai recente cinci deplasari nu a obtinut vreo victorie, ci doar doua remize si trei infrangeri. Va recomandam un pariu de tipul victorie oaspeti iar in caz de egal primiti cota 1.

Pronostic cota 1.58 @ DNB2

SV Horn – FC BW Linz

Liderul la zi din campionatul secund al Austriei, va merge de la ora 19:30 in deplasare pe terenul celor de la SV Horn. Gazdele se situeaza pe ultimul loc in acest moment, cu doar 21 de puncte adunate in 24 de partide, si se prezinta la acest meci dupa patru infrangeri consecutive unde defensiva a incasat 11 goluri. BW Linz are un avans de cinci puncte fata de locul 2 si trece printr-o forma excelenta, cu opt victorii consecutive iar cinci dintre acestea au fost la zero. Avand in vedere ca o singura echipa este promovata, BW Linz trebuie sa lupte pentru acest obiectiv si sa nu piarda tot progresul acumulat pe intreg sezonul. Vom merge pe un pronostic victorie oaspeti.

Pronostic cota 1.40 @ 2