Ca de obicei va pregatim zilnic cateva ponturi pariuri din care va puteti inspira pentru a va crea un bilet. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii lista ponturi pariuri de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

FC Liefering – Austria Vienna II

De la ora 19:30 este programata partida dintre Liefering si Austria Vienna II, ce va conta pentru etapa cu numarul 23 din liga secunda a Austriei. Liefering se afla pe locul secund in clasament la cinci puncte distanta de lider insa cu un meci in minus. Forma actuala este buna, cu trei victorii si doua remize in cele mai recente cinci partide oficiale. Austria II se afla pe loc de retrogradare si traverseaza o forma modesta cu doua victorii, doua infrangeri si un egal in ultimele confruntari. Intuim un pronostic de tipul victorie gazde.

Pronostic cota 1.45 @ 1

SC Farense – Portimonense SC

Al doilea meci ales vine din Primeira Liga, unde Farense va gazdui pe teren propriu vizita celor de la Portimonense. Partida incepe la ora 23:45 si va conta pentru runda cu numarul 29. Cele doua formatii se situeaza in a doua parte a clasamentului, locul 11 pentru Portimonense, respectiv locul 17 pentru Farense. Gazdele reusesc sa bifeze doua victorii si trei infrangeri in ultimele partide oficiale. Nici forma oaspetilor nu este foarte buna, mergand la aceasta deplasare dupa trei victorii si o infrangere in cele mai recente cinci partide, insa ofensiva a marcat cel putin un gol pe meci. Preconizam minim un gol in dreptul oaspetilor.

Pronostic cota 1.49 @ Oaspetii marcheaza

Peterborough – Doncaster

Peterborough primeste vizita celor de la Doncaster de la ora 21:45, intr-un meci ce va conta pentru etapa cu numarul 22 din League One. Gazdele se claseaza pe locul 2 in acest moment la patru puncte distanta de lider si are de recuperat acest meci, moment oportun pentru a se apropia mai mult. Peterborough se prezinta la acest duel dupa trei victorii, un egal si o infrangere in cele mai recente partide oficiale. Doncaster se afla la mijlocul clasamentului si nu mai are pentru ce lupta in acest sezon. Forma actuala lasa de dorit, oaspetii au bifat o victorie si patru infrangeri in ultimele meciuri din competitia interna. Avand in vedere miza acestui duel, vom miza pe victoria gazdelor.

Pronostic cota 1.55 @ 1

Nu uitati sa pariati responsabil!

Va recomandam sa verificat si biletul zilei 27.04.2021.